Vår budget för Partille 2017-2019 | Sverigedemokraterna i Partille

Vår budget för Partille 2017-2019

Kommunbudget-2017-2019 slutlig  sid 1

 
En tuff budgetdebatt i Partille Kommunfullmäktige onsdagen den 15 juni 2016. Ingen blev väl förvånad när alliansens budget vann. Men jag har nog pratat mer än kommunalrådet Stefan Svensson. Har fått glada tillrop från mina SD kollegor, så något har jag väl gjort rätt. Mest nöjd är jag väl över att jag lyckades värja mig från alla attacker från vänsterkanten. Ja, ni vet främlingsfientliga och värdegrund mm. De rödgröna fegade ur som vanligt. Sverigedemokraterna är vågmästare. S, V och Mp lägger egna budgetar som skiljer sig med 5-10 öre från varandra. Förra året var man ännu tydligare och la ner sina röster helt. Nu blir det debattartikel om detta.

Hälsningar / Matz Dovstrand / Gruppledare Sverigedemokraterna Partille
 

Kommunbudget-2017-2019 slutlig