SD Partilles första flygblad ser ut så här! Vad tycker ni kära läsare? | Sverigedemokraterna i Partille

SD Partilles första flygblad ser ut så här! Vad tycker ni kära läsare?

VÅRT PARTILLE           

I november 2009 bildades en kommunförening i Partille med målet att vinna mandat i kommunalvalet. SVERIGEDEMOKRATERNA vill förändra samhället i en riktning som gagnar DEMOKRATI, TRYGGHET och SVENSK KULTUR.
• POLIS TILL PARTILLE
Polisen har tagit plats i Partille kommunhus, med öppettiderna onsdagar kl. 12:00-15:00. Känner du dig trygg nu? Sverigedemokraterna kräver polis i Partille dygnet runt!
• MILJÖ- OCH BOSTADSPOLITIKEN
Stoppa förtätningen av Partille. Vi måste inte bli 40.000 konsumenter bara för att Allum ska ge ännu större vinst. Skydda istället de få gräsplättar som finns kvar och slå vakt om våra naturvärden. Partillebo får annars byta slogan till ”Bo i en av Sveriges minsta och mest trångbodda kommuner”.
• UTLÄNDSK ARBETSKRAFT
Under rådande lågkonjunktur och med hög arbetslöshet bland svenskarna väljer det kommunala bolaget GRYAAB polsk arbetskraft. När svenska byggarbetare får sparken på löpande band importerar vi polska dito. Med utländsk arbetskraft bygger vi bort den svenska välfärden och cementerar en hög arbetslöshet. SD-Partille kräver att kommunala bolag där Partille kommun ingår som ägare ska anställa svenska arbetare i första hand.
• SKOLA OCH OMSORG
Partille kan stoltsera med att ha landets mest kostnadseffektiva skola. Men hur är det t ex ställt med äldrevården? Och är kostnadseffektiv alltid detsamma som bäst? Våga satsa resurser på dem som betyder mest, våra barn och föräldrar.
• FÖRBÄTTRADE KOMMUNIKATIONER
Många Partillebor är dagligen beroende av att kunna ta sig till arbetsplatser etc. utanför kommunen, företrädesvis i Göteborg. Västtrafiks nya betalsystem och de kommande vägtullarna drabbar främst oss i Göteborgs kranskommuner. SD-Partille vill aktivt verka för enklare kommunikationer, istället för att bara acceptera att andra försvårar vår vardag.
• MÅNGKULTUR OCH INVANDRING
Det är inte invandrarnas fel att svenska politiker verkar ha gett dem tillstånd att själva bestämma vilka lagar och regler man önskar följa. Resultatet är en katastrof för Sverige där invandrarenklaver som Rosengård, Bergsjön och Hjällbo, för att nämna några, på kort tid har vuxit upp. I längden kommer ingen att tjäna på den nuvarande utvecklingen.
Stöd de som stödjer dig, SVERIGEDEMOKRATERNA
www.partille.sverigedemokraterna.se

www.sdkuriren.se

0700-910 777 (dagligen mellan 18:00-22:00)

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.